Meer over… FollowMeMove.com

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

 Jaaaaaaaaaa, ik heb nog een leuke blogger voor jullie in de aanbieding! Vandaag de 25-jarige booklover Anja en zij is woonachtig in Duitsland!

Wie ben jij (naam, leeftijd, verliefd/verloofd/getrouwd/kids/kat, kanarie of andersoortig pluimvee)?

Ik ben Anja, maar wordt ook herkent als Antonia (mijn grote naam) ik ben momenteel 25, single en woon in Duitsland. Ik heb een kat die Twinkle heet maar 9 van de 10 anders word genoemd. Ik ben nogal van de spitznamen.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn website heet, FollowMeMove. Die is gekozen toen ik besloot te emigreren naar Duitsland, om de achterblijvers op de hoogte te houden. Nadat ik al een poosje aan het bloggen was, vond ik het een beetje saai om enkel over mijn eigen leven te bloggen. Dus ik blog nu ook over andere dingen. Ik lees graag en ben graag creatief. Dus alle dingen die ik leuk vind komen dus nu voor op mijn blog. Al draait mijn blog vaak wel over schrijven en boeken.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?
Ik ging dus verhuizen. En ik wilde men dus op de hoogte houden. Dus ik heb in het Nederlands, Duits en Engels gekeken naar opties. Volg mij volgen. Volg mij naar DE. Etc het bekte voor mij niet allemaal lekker.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent?

Waar ik heel trots op ben, zijn de serie- artikelen van de interviews van schrijvers en de serie artikelen van How to:
http://followmemove.com/category/how-to/
http://followmemove.com/category/interviews/

Wat is het leukste aan bloggen?
Het delen van je mening. Leuke mensen leren kennen. En lekker knutselen aan mijn website en daardoor nieuwe dingen leren.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?
De roddel en achterklap die bestaat. En eerlijk maak ik mezelf soms ook schuldig. Ik probeer me er buiten te houden. Maar ik ben enkel ook maar een mens, dus ja het gaat soms fout. Ik heb daarna met die blogger gesproken en het uitgesproken. Zoals een volwassenen dat behoren te doen.

Als je niet blogt dan?
Doe ik 101 en één andere dingen. Ik lees dus graag. Ik zing, schrijf, fotografeer. Kijk graag televisie series als NCIS, CM, Grimm. Counting On. Ik naai ook graag dingen, tekenen/bibeljournaling doe ik ook.  Omdat ik veel hobby’s heb doe ik sommige dingen in periodes. Dan een periode veel naaien en dan een periode dat ik veel series kijk en zo verder. Tussendoor werk ik ook twee banen.

Waar zie je naar uit dit jaar?
Dat ik 25 word. Dat gaat denk ik twee keer gevierd worden. Één keer in mijn woonplaats en één keer in Nederland. En dat mijn ouders 30 jaar getrouwd zijn. Dat ik na mijn vakantie een andere baan kan beginnen met hopelijk meer financiële ruimte en ook meer vrije tijd

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?
‘Lezen maakt het leven niet perfect, maar wel zoveel beter!’ – Anja de Rijk

Je kunt Anja ook volgen via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: