Royal Blood – Afas Live 10-11-2017

Twee keer Royal Blood in een half jaar, is dat niet een beetje te veel van het goede? Dat vroeg ik mij toch wel af voordat Chiara en ik de Afas Live binnen stapten. Wij waren namelijk in mei door dezelfde band weggeblazen in Paradiso in Amsterdam. Omdat zij maar met twee man zijn, Mike Kerr op bas en Ben Thatcher op drums, en de zaal een stuk groter is ga je je toch afvragen of het ze gaat lukken om de hele zaal te bereiken.

De eerste paar nummers bleef het ook wat rustig maar daarna ontplofte de zaal en is er tot het laatste nummer door iedereen meegesprongen en -gebruld. Het blijft fascinerend hoe twee mannen (de achtergrondzangeressen tel ik niet mee, die heb ik alleen gezien maar niet gehoord) erin slagen om een enorme muur van geluid neer te zetten. De twee albums die zij tot nu toe gemaakt hebben, komen nagenoeg helemaal voorbij en als na anderhalf uur de rook optrekt, vinden Chiara en ik dat het zeker niet te veel van het goede is maar vooral dat het naar nog veel meer smaakt!

Marco Raino

Royal Blood – Little Monster – Afas Live – 10 november 2017

Royal Blood – Where are you now – Paradiso – 24 mei 2017

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: