What forces shape you? STAR WARS™ Identities: The Exhibition

Met 3 fervente Star Wars-fans in ons gezin was het niet de vraag of zij naar de STAR WARS™ Identities: The Exhibition zouden gaan maar vooral wanneer 😉

Afgelopen zondag 10 december reisden Marco, Chiara en Antonio samen met goede vrienden Edwin en Maxime af naar Utrecht. De tentoonstelling is naast bioscoop CineMec in Utrecht. Er hing weliswaar een code rood die in de lucht maar met 2 ervaren chauffeurs en al gekochte kaartjes was de keus niet zo heel moeilijk. Een groot voordeel bleek later want het was zeer rustig op de tentoonstelling en zij konden overal rustig op het gemak rondkijken, lezen en op zich in laten werken.

Op deze tentoonstelling stonden 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen, you name it en het was er!

Uitgerust met een audiotour en een RFID polsband liepen zij over de tentoonstelling. Met deze polsband loop je als identity quest langs tien interactieve stations die als een rode draad door de hele tentoonstelling lopen. Bij elk station kun je aspecten van je eigen karakter combineren met fictieve elementen uit het Star Wars universum zoals opvoeding, belangrijke gebeurtenissen, wat voor werk je doet, wat voor soort, emotionele stabiliteit, naam etc. Aan het einde van de tentoonstelling wordt voor iedere bezoeker het unieke Star Wars personage onthuld, kijk maar naar onderstaande foto!

De enorme hoeveelheid aan Star Wars “dingen” (ik ben geen fan he, dat merk je wel hihi) en het meedenken en kiezen als indentity guest heeft mijn Star Wars-fan met glimmende ogen en rode konen laten thuis komen, kortom voor de fans een toptentoonstelling ♥

Liefs Sandra

De STAR WARS™ Identities: The Exhibition is nog tot en met 11 maart te bezoeken!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: