BB Magic Cream spf-30 & lipstick MaxiLip van Stage Line

Van Salonnepro kreeg ik 2 hele mooie beautyproducten toegestuurd om te testen, een BB-cream en een creamy lipstick MaxiLip, beide van het merk Stage Line. Stage Line is een van de professionele merken, waarvan Salonnepro producten verkoopt op de website. Beide producten werden geleverd in een kartonnen zilverkleurige verpakking.

Lipstick MaxiLip – kleur 02:

Wat belooft deze lipstick: Lipstick met een crèmige textuur. Langhoudend en ook nog eens actief, door de toegevoegde MaxiLip peptide. De MaxiLip peptide stimuleert direct collageen-aanmaak voor meer lipvolume. Volheid, glans, hydratatie en verzorging kenmerken deze perfecte lipstick

Test: De lipstick zit in een mooie zilverkleurige huls en is goed in en uit te draaien. Kleur 02 is nude, een kleur die zeer neutraal is.

De lipstick is creamy, hierdoor geeft deze wel af bij bv. drinken uit een glas. De lipstick is hierdoor niet gelijk verdwenen maar langhoudend? Bij gebruik lijken de lippen iets voller, de lipstick voelt erg fijn aan bij en na het gebruik.

Kortom een zeer fijne goed verzorgende creamy lipstick. Nude is niet helemaal mijn kleur, gelukkig biedt Salonnepro 20 verschillende kleuren aan op de website, dat biedt perspectief 🙂

BB Magic Cream spf-30- kleur 01:

Wat belooft deze BB-cream? BB Cream met 6 effecten voor een perfecte huid: hydrateren, voeden, corrigeren, egaliseren, verhelderen en beschermen. Heerlijke textuur met Aloë Vera, Shea Butter, Haver extract en Argan olie. Bevat een SPF-30. Geformuleerd met minerale pigmenten om zich perfect aan te passen aan de huidskleur.

Wat is BB Cream eigenlijk? BB staat voor Blemish Balm en is in theorie vergelijkbaar met een foundation. Het egaliseert de huid en camoufleert rode vlekjes en oneffenheden. Máár daarnaast is het ook nog een gezichtsverzorgende crème.

Test: De BB-cream zit een zilverkleurige plastic tube met een inhoud van 30 ml., een mooi maatje. De crème is bijzonder goed te doseren door de kleine opening. De crème is licht geparfumeerd wat na gebruik gelijk wegtrekt. Na gebruik trekt de crème bijzonder goed in de huid en laat geen filter achter.

Samen met mijn dochter Nina met haar mooie Italiaanse huid en mijn witte Nederlandse huidje hebben wij goed kunnen testen of de crème zich aanpast aan de kleur van de huid. Dat doet deze crème bijzonder goed! Nina heeft hierna nog meer make-up gebruikt en de crème laat zich ook heel goed blenden. Daarnaast corrigeert de crème licht zonder daarbij zeer aanwezig op de huid te zijn, daar hou ik van! Ook was ik bijzonder aangenaam verrast door de zeer verzorgende werking van de BB-cream.

Kortom een zeer verzorgend product wat doet wat het zegt! Ik ben fan!

Het is zeker de moeite waard om nog even rond te neuzen op de site Salonnepro, naast deze producten hebben zij een zeer uitgebreid assortiment schoonheidsproducten niet alleen voor professionals/salons maar ook de “gewone” consument.

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: