Imagine Dragons – Ziggo Dome 19-2-18

Een band die ik vaak op de radio hoor is Imagine Dragons, leuke pakkende liedjes en als je deze vaker hoort, worden ze alleen maar beter. Chiara bleek het ook heel leuk te vinden, dus toen vorig jaar kaartjes in de verkoop kwamen voor een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam zaten wij natuurlijk achter de computer. Zo gaat dat tegenwoordig, je hoeft niet meer in de regen voor de deur van de VVV te staan. Helaas lukt het ons niet om kaartjes te bemachtigen… wat nu?

Er waren nog wel kaarten beschikbaar maar die waren een stuk duurder, dit waren zgn. VIP-tickets met wat extra’s. Wat volgde was de discussie, gaan we dit doen of niet? Uiteindelijk toch besloten om het te doen en Chiara op haar verjaardag te verrassen met de kaartjes. Dat dit goed gelukt is, behoeft geen nadere beschrijving. Zo kwam het dat wij, ja ik ga als muziekliefhebber natuurlijk graag mee, afgelopen maandag in de Ziggo Dome zaten (1e ring) om te gaan genieten van het concert van Imagine Dragons.

En genoten hebben we, wat een fantastische sound, een goede show, compleet met veel confetti (een paar stukjes liggen nu bij Chiara op de kamer) ballonnen in het publiek en een zanger, Dan Reynolds, die zeer goed bij stem was en niet alleen de obligate begroetingen deed en aandacht vroeg voor wereldvrede etc. Hij sprak ook openlijk over het feit dat hij regelmatig lijdt aan depressies, ook nu nog, en dat het belangrijk is om daarmee om te leren gaan. Dit hoor je ook terug in de liedjes, zonder dat het een depressieve avond werd. Integendeel, het werd een avond vol hoogtepunten, waarbij ook twee nummer akoestisch gespeeld werden op een podium midden in de zaal. Kortom een avond waarbij ik Chiara heel erg heb zien stralen daar doe je het toch voor ♥

Marco

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: