Maak kennis met… Buttons

Ben jij ook zo gek van testjes? Vroeger deed ik ze al in van die meisjesbladen en nu regelmatig online.

Zo kwam ik vorige week de site Buttons tegen. Buttons is een online toepassing om snel en op een speelse manier je eigen drijfveren te bepalen. Het werkt intuïtief en binnen afzienbare tijd krijg je inzicht in jouw drijfveren. Dan weet je wat je motiveert, wat je energie geeft en welke knoppen nodig zijn om aan te draaien zodat jij in beweging komt. Jouw buttons dus!

Okeeeeeeee…. hier werd ik wel heel nieuwsgierig naar! Gelijk maar even doorgeklikt 🙂

Hoe werkt buttons?

Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met daarin een link om jouw buttons spel te beginnen. Na een korte introductie laat buttons je steeds twee afbeeldingen met begrippen zien en jij kiest welke van de twee het beste bij jou past. Dit doe je door erop te klikken. Per beurt krijg je een beperkte tijd om je keuze te maken. Als je geen keuze kunt maken, geen probleem, dan laat je de tijd gewoon aflopen. Beide afbeeldingen en termen zijn voor jou dan gelijkwaardig.

Aan de hand van jouw keuzes, bepaalt buttons jouw drijfveren. Deze worden aan het einde van het spel aan jou getoond. Ze worden tevens per e-mail naar je toegestuurd. Buttons spelen is heel gemakkelijk, het is gratis en het duurt maar circa 3 minuten.

Ik was natuurlijk wel heel erg benieuwd naar mijn uitkomst, deze kwam per ommegaande gelijk in de mail en uiteraard helemaal “ik”!

Mijn 3 buttons:

Idealisme
De drijfveer idealisme zegt dat je streeft naar een betere wereld. Als je eraan kunt werken de wereld meer op orde te brengen dan deze nu is, geeft je dat energie en zet het je in beweging. Je bent betrokken en hulpvaardig. Andere begrippen die jou energie geven, je inspireren en je in beweging brengen, zijn empathie, medeleven, eerlijkheid, rechtvaardigheid, zorg voor anderen, gelijkheid, altruïsme (of gericht op anderen), optimisme, begaan, charitatief en liefdadig .

Onafhankelijkheid
De drijfveer onafhankelijkheid geeft aan dat je het zelfstandig een mening vormen of actie ondernemen, zonder je te laten beïnvloeden door anderen, erg belangrijk vindt. Vrijheid en zelfstandigheid geven je energie. Je vaart graag je eigen koers. Andere begrippen die jou energie geven, je inspireren en je in beweging brengen, zijn autonomie, ongebonden, onafhankelijk, keuzevrijheid, onbeperkt, zelfstandig, grenzeloos en eigen verantwoordelijkheid .

Zorgzaam
De drijfveer zorgzaam betekent dat je het nastreeft en graag moeite doet om iets of iemand in goede conditie te houden. Het vooruitzicht te mogen verzorgen, zet jou in beweging en als je er mee bezig bent krijg je er energie van. Huiselijkheid en hartelijkheid zijn op jouw lijf geschreven. Andere begrippen die jou energie geven, je inspireren en je in beweging brengen, zijn moederlijk, knuffelen, familie, liefderijk en behulpzaam.

Conclusie:
Met deze hele leuke en vooral vlotte test laat je binnen no time jouw 3 drijfveren zo de mail binnendobberen! En, wat zijn jouw drijfveren?

Liefs Sandra

2 Comments on Maak kennis met… Buttons

  1. Dit is San ten voeten uit!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: