Maak kennis met Stephanie van Fexx Budgetbeheer!

Toevallige ontmoetingen, ik geloof er niet in 🙂 Een paar jaar terug zijn wij van tandartspraktijk gewisseld. Uit het “verre” Westzaan vandaan was het meer dan logische keus om naar de tandartspraktijk bij ons op de hoek te gaan. Achter de balie zat Stephanie en wij hadden vanaf dag 1 een klik. Omdat mijn 3 kinderen niet graag alleen naar de tandarts en mondhygiëniste gaan, kwam ik daar nogal regelmatig en knoopte ik, lekkere klets dat ik ben, regelmatig een praatje met haar aan. Een tijdje terug is Stephanie voor zichzelf begonnen als budgetcoach en ondertussen niet meer werkzaam bij de tandarts! Lang leve Facebook, het contact is gebleven, sterker nog… zij gaat ons elke maand voorzien van een informatieve budgetblog! Ik laat jullie graag met haar kennis maken….

Stephanie van Fexx.nl:

Allereerst zal ik mij zelf natuurlijk netjes voorstellen. Mijn naam is Stephanie (32) en ik woon al mijn leven lang in Zaandam.

Op 22-jarige leeftijd heb ik als jonge alleenstaande moeder moeten leven met het minimale aan inkomen. Ik werkte hard voor mijn geld in een tandartspraktijk. Maar wat was het een lastige tijd om het hoofd boven water te houden.

Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen. Maar de tijd dat het lastig was om rond te komen in mijn eentje zal ik niet snel vergeten. Zo heb ik besloten om in 2014 mijn diploma te behalen voor Budgetcoach. Mijn doel? Mensen helpen, die net als ik toen, het moeilijk hebben met rondkomen.

In mijn tijd als budgetcoach merkte ik dat de vraag naar hulp bij schulden enorm steeg. Om deze reden ben ik mij gaan oriënteren in budgetbeheer. En toen ging het snel.. Wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht bleek waar… De aanmeldingen stroomden binnen. Mensen die de hulp zo hard nodig hadden kwamen op mijn pad.

Stuk voor stuk geweldige mensen, die ik het zo gun om schuldenvrij door het leven te gaan. Want wat kan het een stress geven!

Fexx Budgetbeheer is inmiddels een echte onderneming geworden. Jeetje, wat had ik destijds graag de hulp gehad die ik nu aan mijn klanten kan bieden.

Misschien herkent u zich in het bovenstaande verhaal, of misschien kent u iemand die deze hulp goed kan gebruiken. Mijn advies? Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp, want tot het moment dat u wel hulp inschakelt blijven de schulden (en de stress) oplopen.

Iedereen wil toch zorgeloos leven?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: