Customized bluetooth speaker!

Leuk hé? Je kunt deze bluetooth speaker ontwerpen via de site Gocustomized en dat heeft mijn muziekminnende dochter Chiara dan ook gedaan ♥

Zestien jaar is zij nu en ze heeft haar muzieksmaak al aardig ontwikkeld, laten we zeggen dat dat deel van de opvoeding zeer goed geslaagd is! Vroeger, als klein meisje was zij al gek van muziek. Toen reikte dat niet verder dan K3, we zullen wat met deze Belgische dames meegeblerd hebben, ik noem: “Welkom, welkom bij de 3 biggetjes” of “Oma’s aan de top”. Maar de peuter wordt kleuter en de kleuter gaat naar de basisschool en op een gegeven moment gingen de knuffels en K3 de deur uit en wilde zij muziek uit de top40. Zij kreeg c.d.’tjes voor haar verjaardag en een knap stereotorentje mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Alles om haar maar te stimuleren om een eigen muzieksmaak te ontwikkelen!

Nou dat is gelukt hoor, tegenwoordig gaat zij met haar vader naar concerten (of haar vader met haar, het is maar net hoe je het bekijkt) en het is zelfs zo erg dat zij aankomende Pinkpop een tentje daar hebben gehuurd en zich 3 dagen gaan dompelen in het muziekgeweld!

Oh ja, bij ons dat de pick-up ook weer zijn intreden heeft gedaan en dit houdt in dat er ook weer vinyl wordt gekocht, peperduur trouwens! Wat dan wel weer leuk is, is dat bij het vinyl codes zitten om de nummers op je telefoon te zetten. Je voelt ‘m al aankomen…. om deze muziek lekker te luisteren is een speaker natuurlijk wel handig. Chiara was er dan ook als de kippen bij toen ik het aanbod kreeg om deze Take ’n play cylinder speaker te ontwerpen. Je kunt de speaker 5 tot 6 uur gebruiken en is via Bluetooth te verbinden met je telefoon tot op 10 meter afstand. De speaker is lekker klein en licht van gewicht namelijk maar 288 gram.

Na een speurtocht op het world wide web gebruikte Chiara de tekening van de kat, zij uploadde deze op de pagina, bewerkte deze in customizer op de pagina en bestelde de speaker. Zondagavond hadden wij de speaker besteld en maandagavond werd deze al, gecustomized, bij ons bezorgd. Wowwwwwwww, hoe snel wil je het hebben? Trots als een pauw ging de speaker mee naar school en deze werd met algemene instemming van de vriendengroep goedgekeurd. “Superleuk cadeau trouwens voor een volgende verjaardag van een vriendin”, vertrouwde Chiara mij toe… “welke site was het ook alweer mam”?

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: