Nieuwe smaken Tilda-rijst

Tilda, je weet wel van die lekkere Basmati rijst, introduceert elf nieuwe smaakvarianten. Het gaat onder meer om de Pandan Jasmine rijst, Long Grain rijst en de Everyday rijst. Ook zijn er nieuwe smaken van de Tilda steamed Basmati, gemakkelijk voor mensen die weinig tijd hebben.

Voor iedere rijstliefhebber heeft Tilda nu een variant. Zo is er een mix van de Pure & Brown Basmati en een mix van Pure Basmati & Wild Rice. Eens wat anders dan Basmati rijst? De Tilda Pandan Jasmine Rice heeft een specifiek aroma, de gekookte korrels zijn korter en kleven meer aan elkaar. De Tilda Long Grain Rice is favoriet in de Creoolse en Cajun keuken. Deze traditionele zachte witte rijst is lekker in combinatie met chili con carne of spareribs. Ben je een beginnende rijstkoker? Met de Tilda Everyday Rice kun je alle kanten op. Voor de koker die van gemak houdt, zijn de Tilda Pure Basmati cook in bag en de Tilda Easy Cook Long Grain Rice ideaal.

Voor de healthy freak

Zilvervliesrijst is een voedzame rijstsoort. Voor de bewuste rijstliefhebber is er al de Tilda Brown Basmati rijst en de Brown steamed Basmati. Nieuw is de Tilda Brown Basmati & Quinoa, zowel in een droge als in een steamed variant. Door de bijzondere combinatie van het natuurlijke van zilvervliesrijst en het gezonde karakter van quinoa is deze mix een bron van vezels. Lekker om toe te voegen aan een salade of in combinatie met veel groenten.

Voor de tropische liefhebber

Fan van gerechten uit de Aziatische keuken? De nieuwe Tilda Coconut steamed Basmati is op smaak gebracht met verse kokos. Lekker met een Thaise curry, tijgergarnalen en groenten. Met de Tilda Egg Fried steamed Basmati bereid je gemakkelijk Aziatische gerechten. Met de magnetron zijn de kant-en-klare gestoomde Basmati rijst varianten binnen twee minuten klaar voor gebruik. Of roerbak de gestoomde rijst vier minuten in de pan met wat olie en andere ingrediënten.

Bij mij thuis werd bovenstaand pakketje rijst thuisbezorgd, ik heb de variant Pure Basmati & Wild Rice uitgetest met mijn recept van pittige kip, de rijst heeft door de Wild Rice een heerlijke stevige bite. De ballotagecommissie bestaande uit man en 3 kinderen hebben de rijst goedgekeurd, joehoe!

Liefs Sandra

Hanneke van Culinea heeft 2 lekkere recepten met de Tilda rijst gemaakt:

Roergebakken peultjes, prei en rijst met halloumi

Pittige kipgehaktballetjes met paksoi en rijst

Eet smakelijk!

Deze overheerlijke recepten en nog vele anderen zijn te vinden op:culinea

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: