Best of Romance-event 2018

Juli is dé feelgoodmaand van de zomer, een reden om voor uitgeverij Boekerij weer een Best of Romance-event te organiseren. Vorig jaar was dit event georganiseerd op de eerste de beste zeer warme voorjaarsdag. Ook dit jaar steeg de thermometer naar ongekende hoogte! Gelukkig is de uitgeverij gevestigd in een pand met daarachter een zeer diepe en gelukkig zeer schaduwrijke tuin waar het zeer goed toeven is.

Op zondag 1 juli, klokslag 2 uur word ik door mijn man Marco voor het pand de Boekerij uit de auto gedropt. Blijft een uitdaging om in megadruk Amsterdam tussen alle toeristen en de door rood rijdende fietsers een veilige weg te vinden maar het is gelukt! Een warm welkom door Maaike le Noble van de Boekerij en ik krijg een flesje water en een lege tas. Die lege tas blijkt nog heeeeeel handig te zijn, daar kom ik later op terug 😉

Aangekomen in de tuin wordt ik blij verrast, she rules, Jackie van Laren…. begenadigd schrijfster is ook zangeres! Zij staat daar gewoon met begeleiding van 2 heren een lekker deuntje te zingen, wow! Ook gespot Wendy Brokers, zij heeft haar man en kinders gezellig naar het Amsterdamse meegenomen! De derde feelgoodschrijfster Petra Vollinga ken ik nog niet persoonlijk maar daar gaat deze middag zeker verandering in komen. Het boekenwereldje blijkt eigenlijk maar heel klein te zijn want het is supergezellig weerzien met bloggers en andere boekenliefhebbers.

De groep wordt in tweeën gedeeld. Groep 1 gaat naar binnen om Jackie, Wendy en Petra samen met journaliste Tanja Spaander aan de tand te voelen. Groep 2 mag los gaan op de tafel met veel, heeeeeeeeel veel, feelgoodboeken die voor 2 euro per stuk aangeschaft kunnen worden. Snappen jullie nu die lege tas? Juist… iets van een boekenliefhebber in Luilekkerland 😉 Hierna volgt een quiz over het aan ons eerder toegezonden boek “Zeven perfecte dagen” van Rosie Walsh. Recensie volgt maar… zucht… wat een prachtige roman ♥ Tanneke is de winnaar van de nieuwste boeken van de aanwezige schrijfsters, lucky girl!

Tijd om de groepen om te wisselen, groep 1 mag los op de verkooptafel en groep 2, waaronder mijn persoontje, gaan naar het interview. Daar zitten 3 zeer trotse schrijfsters met hun nieuwe boeken op ons te wachten. Petra Vollinga met “Hallo liefde”, Jackie van Laren met de laatste 2 boeken uit haar Eilandliefde-serie “Springvloed” en “Tegenstroom” en Wendy Brokers met “Baquette met jam voor twee”. Drie dames, zo verschillend maar alle drie met heel veel liefde en bevlogenheid voor het feelgood-genre en ook al weer bezig met nieuwe verhalen, wow!

Onder het genot van een glaasje prosecco, fris of water konden wij in die heerlijke tuin van de Boekerij nog lekker nababbelen met elkaar. Natuurlijk was er ook tijd voor een fotootje en een handtekening in het boek en Jackie bewees haar multitask-capaciteiten om tijdens het zingen tegelijkertijd te signeren 😉

Wederom erg genoten dit Best of Romance-event, een event waar de feelgood-lezers in het zonnetje gezet worden ♥

Liefs Sandra

4 Comments on Best of Romance-event 2018

  1. Zo leuk en fijn dat ik je weer zag.

  2. Weet niet of ik het goed heb ..maar zag een i..?????

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: