Shoppen bij HemdvoorHem.nl

Een jongentje met donker haar wat al broodje pindakaas-etend voetbalt. Dat was mijn verwachting bij mijn eerste zwangerschap. Raar hé, dat je zo’n beeld in je hoofd prent als je een kindje krijgt. De verrassing was des te groter toen er een blonde dame geboren werd! Deze blonde dame kreeg er krap twee jaar later een broertje en zusje bij. Dit keer allebei wel overgoten met het Italiaanse gen en dus met donker haar en donker huidje. Dat jongetje eet wel brood met pindakaas maar voetbal is niet iets wat Antonio kan bekoren. Sport kijken én beoefenen is gewoon niet zijn ding 😉 maarrrrrrrrr… no worries, hij bleek gek te zijn van dinosaurussen, planeten en, gelukkig, van lezen! Dus hoppetee op naar de bibliotheek, het Omniversum, Naturalis, Freek Vonk en mister Andre Kuipers himself.

Maar… doseren bleek en blijkt een ding te zijn. In groep 3 is hij uitgevallen op regulier onderwijs om daarna gediagnosticeerd te worden met een vorm van autisme. Voor ons is en blijft hij een ontzettend lieve jongen. Thuis ook nooit problemen gehad met hem, maar door het uitvallen op regulier onderwijs is hij helaas erg beschadigd geraakt. Gelukkig ging dit op speciaal onderwijs elk jaar een beetje beter en afgelopen jaar had ik de Antonio weer terug zoals hij ooit naar de basisschool is gegaan, met een heerlijke twinkeling in zijn ogen.

Wat wel een aandachtspunt blijft, is zijn prikkelgevoeligheid. Zo is winkelen echt een crime voor hem, het is dat hij soms echt wat moet passen maar anders dan koop ik zijn kleding voor hem. Wat ik nu wel merk is dat hij, als echte puber, toch wat kritischer wordt. “Mam, dat ga ik echt niet dragen hoor”. Tja, hij wordt dan ook al bijna 15, dan is dat natuurlijk heel normaal gedrag! Toen ik vorige week een aanbod kreeg van HemdvoorHem.nl, een webwinkel voor mannen, twijfelde ik geen moment. Zo kan hij, lekker achter de computer, zelf uitkiezen wat hij voor kleurtjes en modelletjes wil aan ondergoed. Ideaal! Hij loopt nu lekker in zijn toegestuurde stoere Armani boxershorts, oh my god…. mijn kleine mannetje wordt niet alleen qua lengte groot (hij is bijna 2 meter) maar ook qua ondergoed.

Gelukkig hebben ze nog meer leuke producten van de meeste uitlopende A-merken in deze webshop: sokken, shirts, nachtkleding, riemen, truien. En mocht hij ooit het bedrijfsleven in rollen dan kan hij er ook nog terecht voor overhemden en stropdassen. Maar goed, dat is natuurlijk toekomstmuziek! Oh ja, een foto van Antonio in zijn nieuwe boxershort kreeg ik er helaas niet door, zo raar… ik zou zeggen: ga ook maar eens op HemdvoorHem.nl rondneuzen!

Liefs Sandra

2 Comments on Shoppen bij HemdvoorHem.nl

  1. Ik ken het. Bilal wil nu alleen maar merk(14jaar) maar gelukkig weten we (zus en ik) wat hij leuk vind

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: