Boer zoekt vrouw – de hete logeerweek

Of het nu aan het bijzonder mooie zomerweer lag of dat de boeren een perfecte keus hadden gemaakt… ik zag deze aflevering wel wat vlindertjes voorbij komen…

Jaap dartelt met twinkelogen door zijn huis: hij voelt zich een jonge god van 20 want eindelijk komen zijn 3 vrouwen bij hem logeren. De lieverd legt zelfs rode rozen op de bedden van zijn dames, de bagage aanpakken bij aankomst had ook wel een aardig geweest maar dan komt toch ergens een stukje boersheid bovenborrelen wat niet te onderdrukken valt. Dat maakt Marjan allemaal niet uit, die heeft wilde plannen, zij heeft zelfs de massageolie al meegenomen! En om even in boerentermen te blijven: Jaap heeft de koe bij de horens gevat en gelijk duidelijk gemaakt: geen LAT-relatie!

Michelle heeft haar roedel honden even opgesloten om de volgende roedel, namelijk 3 mannen, te ontvangen. Ruud probeert haar hart te veroveren door kippen mee te nemen, Zeno laat zijn testosteron gieren in een kek blauw autootje en Maarten moet het vooral hebben met het wapperen van de wimpers van zijn mooie blauwe ogen! Als Michelle haar bedrijf in champignons aan haar mannen toont, zie je het respect met de minuut toenemen. Wow, deze hinnikende dame heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Zonder te morren spuiten de mannen de werkvloer schoon. Helaas blijken zij uit het nogal conservatieve deel van Nederland te komen en vleien zij zich neer in de tuin terwijl Michelle gaat koken. Alleen de nogal plat pratende Zeno is nog tot enige activiteit te bewegen… wat een stelletje…

Nee, dan bij Steffi… Harrold steekt niet onder stoelen of banken dat hij helemaal hotel de botel is van deze paardenboerin! Hij zit elke dag in zijn 30 tonner diesel over haar te zwijmelen en gooit al zijn versierskills tijdens deze logeerweek in de strijd om haar onzekere hart te veroveren. Samen met zijn medegegadigden Kevin en Roel bereidt hij de avondmaaltijd (hoeft niet lekker te zijn, als het maar veel en vet is), ja onze Harrold staat zelfs te zingen in de keuken! Kom op Roel, je hebt niet voor niks je reis naar Peru uitgesteld, gooi er eens wat charme in!

Joehoe dames van Wim, het is niet de bedoeling dat jullie elkaar knuffelen! Jullie kwamen toch voor Wim? Gelukkig kunnen zij wat afkoelen op het land terwijl zij perceel voor perceel water gaan geven. Slurf in de sloot en spuiten maar…. verder is nog een beetje saaie bedoening, Wim is niet erg van de flirt en zijn dames hebben alleen nog maar innig contact met de aardappels… spannender kan ik het niet maken…

Last but zeker not least… boer Marnix…. wat nou botte boer… hij heeft voor zijn dames overalls met de namen erop laten drukken…. in het roze! Ook zo schattig: zijn moeder die belt om hem succes te wensen… en maar stoer blijven doen he… Inderdaad, hij is geen chefkok, aardappels schillen daar doet hij niet aan en de boontjes rukt hij gewoon uit blik, maar als hij op zijn paard zijn dames stuk voor stuk lekker dicht tegen hem aan achterop neemt en een stukje door het IJsselmeer galoppeert zie je zijn 3 dames als was in zijn handen smelten…

Ik kan niet wachten tot volgende week…

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: