Boer zoekt vrouw – liefde in de lucht

Het is even schakelen nadat ik de hele middag mijn zoon heb geholpen met zijn profielwerkstuk over de medische ontwikkeling tijdens de Eerste Wereldoorlog… maar ik dompel mij weer onder in het liefdesleven van onze boeren van Boer zoekt vrouw!

Ohhhh, ohhhhhhh, ohhhhhhhhhh, dit was een rooie oortjesaflevering, echt waar! Die snoeperds allemaal, let je even niet en dan hoppetee… vlam in de pan en een hele hoos aan vlinders in de buik!

Om te beginnen boer Wim, Marit is de enige dame die nog op zijn boerderij aanwezig is. Wim heeft dus alle pijlen op deze blondine gericht, hij geeft haar zijn volle aandacht, raakt haar eens lekker aan, armpje om haar heen en…. stelt zijn hart open! Hij meldt haar dat hij gevoelens voor haar begint te krijgen. Marit weet niet wat haar overkomt, is dit Wim die de afgelopen dagen als een seksloos slap aftreksel door de boerderij heen ja-knikte? Jaaaaaaaaa, onze Wim heeft onvermoede kanten en, naar blijkt, Marit is hier niet geheel en al ongevoelig voor. Als Yvonne vraagt of ze al gezoend hebben, glimmen zij beide van oor tot oor, ik denk zelf meer aan een hooiberg…

Steffi houdt het niet meer uit, zij heeft de halve vlindertuin in haar buik en kan niet anders dan het aan diegene vertellen waar die vlindertuin betrekking op heeft. Haar bekkie gaat steeds strakker staan en de sfeer wordt steeds gespannener. Zelfs even de trekker wassen kan de zinnen niet meer verzetten! Ook beginnen haar twijfels weer de kop op te steken, wie zou er nu gek op haar kunnen zijn…. Ach, lieve meid, je hebt 2 stapelverliefde leuke mannen bij je rond lopen, waarom twijfel je nu nog steeds? Uiteindelijk hakt zij de knoop door en neemt Roel mee voor het keuzemoment. Ze perst een liefdesverklaring over haar lippen en is blij verrast dat hij haar ook erg leuk vindt. Verder als een voorzichtige knuffel komen ze niet want Steffi moet Harrold nog inlichten. De arme Harrold neemt het op als een echte man en met zijn bekende grap en grol verlaat hij het liefdestoneel. Eindelijk tijd voor Steffi en Roel saampjes… alhoewel ging hij niet binnenkort naar Peru?

Bij boer Jaap en boer Marnix zijn er in deze aflevering nog geen beslissing genomen. Boer Jaap ontwikkelt zich als een twijfelkont pur sang. Hij wil zijn twee adorerende gansjes beide maar aanhouden. Een week op en week af, net als op een booreiland maar dan net eventjes anders! En de gansjes die blijven geduldig en blijven maar kwelen dat Jaap “op zijn gevoel af moet gaan en dat het niet om hun gaat”. Zelfs een ritje naar een meer met Marian of een wandeling naar de pony’s met Petra kan Jaap geen uitsluitsel geven… kom op Jaap, nu even ballen tonen en kies eens lekker voor jezelf!

Boer Marnix loopt ook te miepen… ook hij vindt zijn beide dames leuk maar toont dat op zijn Marnix, hij wordt nog dominanter, doet nog aparter en moeilijker en weet met zijn gevoelens werkelijk geen raad. Als de dames met de oplossing van een mindmap maken komen, draait hij de boel om en geeft hen de order om deze maar te gaan maken voor hem. Orders, wat nou orders…. Janneke gooit de kont tegen de welbekende krib en weigert en zelfs Bertine vindt dit een lastig verhaal. Om een lang verhaal kort te maken, de dames maken het weer goed met Marnix en hij weet het nog steeds niet… of zou die lange knuffel met Bertine toch iets meer betekenen?

Bij Michelle is de spanning te snijden, Maarten en Ruud zijn helemaal hoteldebotel maar Michelle heeft nog geen enkel signaal afgegeven. Voordat het grote keuzemoment is moeten eerst nog alle champignons geoogst en nagekeken worden. Tja, werk gaat voor het jongetje… zo werken die dingen in het boerenbedrijf heren! Michelle kiest uiteindelijk met haar hele ziel en zaligheid voor Maarten, zij vond Ruud leuk maar voelde alles voor Maarten. Tja, exit Ruud, hij heeft zijn koffers nog niet gepakt of Maarten en Michelle liggen al uitgebreid te knuffelen op de bank buiten, de bank binnen… en ik denk dat Michelle hem alle hoeken van haar champignonkwekerij heeft laten zien, wowwwww die Michelle laat er geen gras of moet ik zeggen champignons over groeien…

Op naar volgende week, naar de laatste 2 keuzes…

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: