Lekkeruh mannuh…

Jaaaaaaa dames geef het maar toe, jullie hebben vroeger ook zitten zwijmelen bij de films van The Big Four onder de hunks: Richard Gere, Tom Cruise, Brad Pitt en George Clooney. I admit, ik wel, ik had zelfs een levensgrote poster van Richard Gere aan mijn muur hangen, wat kon mij nog gebeuren met de wakende ogen van Richard naast mij, ik sliep meer dan prima. Beetje jammer was dat er een gerucht ging dat Richard van de mannenliefde was, geen probleem uiteraard maar niet aan MIJN muur!! Dus exit poster en hij werd vervangen door posters van jaren 80 popgroepen, bij de slaapkamerogen van Ernst Jansz was het ook fijn slapen… en als Marti Pellow zijn blik op mij richtte dan kwamen er ook nog prettige dromen bij 😉

Nu 30 jaar later, diverse vriendjes, 1 echtgenoot en 3 kinderen verder, Richard Gere heeft zich verschanst in Tibet als de next Dalai Lama, Tom Cruise zijn ziel is overgenomen door de Scientology-kerk, Brad Pitt is in de adoptiestand blijven hangen met Angelina en George Clooney is eindelijk gestrikt door een of ander graatmagere advocate. Tja, en ik weet nu wat ik toen nog niet wist… kansloze missie deze “mooiboys”!

Maar goed ik blijf een gezonde vrouw van vlees en bloed en zo af en toe zie ik toch ook wel wat smakelijke goed geconserveerde Nederlandse heren voorbij schuiven op de televisie. Ik moest toch even 3x slikken toen Eric Corton gewoon werd doodgeschoten in Penoza! Dat was voor mij de druppel, ik heb daarna geen aflevering meer gezien. Mmmmm ik moet toch maar eens kijken waar hij momenteel uithangt want ook bij Serious Request dit jaar was hij er niet bij, al die prachtige reportages van hem voorgaande jaren en dan af en toe die traan, zucht…. Hij was voor mij zeker een reden om gul te geven en in ieder geval aan de buis gekluisterd te zitten om voor 50e keer de filmpjes uit oorlogsgebieden of donker Afrika te bekijken.

Ook zo’n meer dan leuke man vind ik Leo Blokhuis, hoe hij vertelt over de muziek, die passie, die oogjes, die guitige lach…. Ricky bindt hem vast aan de tafelpoot want damned wat een cutie! Oh jaaaaaaaaaaaa en dan last but not least Johnnnnnnnnnnn Williamsssssssss, ik ben in staat om mijn huis in de steigers te zetten om deze leukerd aan de deur te krijgen. Daar heb je toch een leuke verbouwing voor over! Als uitsmijter voor deze blog: Mr. Probz, niet eens zozeer om zijn uiterlijk maar die stem…..als hij mij toezingt dan knikken mijn knieën. Ja, ik weet het, deze is een beetje jong maar goed ik ben zeker nog niet zo erg als dirty old woman La Paay !! Wat moet je ermee zul je zeggen, nou niets natuurlijk, alleen genieten als ze voorbij komen op televisie of de radio en in de avond lekker tegen mijn eigen lekkere vent aankruipen en denken: “het leven is goed…meer dan goed”.

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: