Waar is dat feestje?

Drie weken terug sloeg de paniek bij mij even toe… geen dikke paniek hoor maar feestpaniek. Zoiets van “ik moet nog heel veel regelen maar ik weet niet waar te beginnen”-paniek. Wij gaven namelijk een feestje en wel met 3 hele goede redenen: Marco en ik waren in april 25 jaar getrouwd (best trots op, wie redt dat tegenwoordig nog?), ik ben in augustus 50 geworden (jaja, dat had je niet gedacht hé!) en Marco bereikt deze edele leeftijd in februari (joehoe toyboy hihi).

Het enige wat wij tot dan toe hadden geregeld waren de zaal, een hele kudde familie, vrienden en collega’s uitgenodigd en bierviltjes… ja lees het nog maar eens 😉 bierviltjes inderdaad! Ik kreeg van Studentendrukwerk.nl een aanbod om gepersonaliseerde bierviltjes uit te testen. Met ons feest in mijn achterhoofd kon ik tegen zo’n leuk aanbod natuurlijk geen nee zeggen! Ik ben gelijk mijn “fotoarchief” ingedoken om een leuke foto van nu en een foto van 25 jaar terug op te snorren en met een beetje hulp van de helpdesk van Studentendrukwerk met het uploaden van mijn foto’s waren mijn bierviltjes binnen no time in huisje Raino.

Met die paniek en voorbereidingen is het natuurlijk ook goed gekomen. Even een rondje met de auto naar de poelier voor vlees voor de barbecue en langs de slijter voor drank gaf al heel wat rust. Na jaren gebruik van plastic borden en bestek tijdens grote bbq’s kozen wij nu voor de huur van “echte” borden en “echt” bestek. Ik was het een beetje zat dat mijn warme karbonaadje door mijn bordje heen smolt of dat mijn plastic mes na één snijsessie in tweeën lag…. brood besteld bij de Turkse bakker en ter decoratie een paar setjes heliumballonnen. Het feest kon wat ons betreft beginnen!

Zaterdag 3 november, alle voorbereidingen waren getroffen. De drank stond klaar, het vlees stond naast onze megabarbecue klaar om gebakken te worden, mijn moeder was de hele middag in de weer geweest met bakken vol overheerlijke salades, de tafels waren opgeleukt met papieren tafelkleden en… onze bierviltjes lagen te pronken! Het feest was een warm bad met heel veel lieve mensen ♥ we zijn er nog een beetje stil van….

En de bierviltjes? Jaaaaaaaa, zo leuk! Wij hebben zo veel leuke enthousiaste reacties gehad. Na de kussen en de knuffels kwam schoven onze gasten aan bij een tafel en steevast kwam de opmerking: “wat zijn dat voor leuke bierviltjes!” Diverse gasten vroegen zelfs of ze er eentje mee naar huis mochten nemen als herinnering! Groot succes dus! Ook interesse? Ik wil wel een tipje van de sluier oplichten…. klik  maar eens op hier….

Liefs Sandra

2 Comments on Waar is dat feestje?

  1. Charlotte Veltman // 9 november 2018 at 09:42 // Beantwoorden

    Geweldig en jullie hebben genoten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: