Blij!

Herkenbaar? Chagrijnig word ik van al die rottige berichten in de krant en het gezeur en al die wijzende vingertjes op Facebook. De een weet het nog niet beter dan de ander hoe de “wereld” gered moet worden. Ik weiger hier aan mee te doen, sterker nog: ik heb er helemaal geen zin…. struisvogelen? Soit… dat zal dan maar… ik lees de krant, kijk het nieuws en weet gelukkig half niet wat er allemaal achter de schermen geregeld word. Soms heb ik een mening, maar heel vaak ook niet omdat ik niet alle informatie heb om een beetje fundament onder die mening te plaatsen.

Waar word ik dan wel blij van? Van kattenfilmpjes, van verrassende audities, flashmobs, positieve nieuwsberichten… kortom gekke, lieve en soms ontroerende filmpjes…  het maken van deze “blije” blogs heeft mij in ieder geval heel veel plezier bezorgd, ik hoop het kijken jullie ook ♥

42 manieren om Bohemian Rhapsody neer te zetten! Aanrader om deze zanger Ten Second Song te volgen, hij heeft briljante vertolkingen van heel veel verschillende songs!

Auditie in Britian Got Talent 2017 – dit 14-jarige Ierse meisje heeft 1 grote fan: haar kleine broertje! Adorable!

En jij blijft van mijn eten af! Drie turven hoog en dan zo grommen 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: