MeerdanSandra stopt ermee…

Lieve lezers van MeerdanSandra,

Afgelopen weken heb continue in een soort van spagaat gelegen… ruim 2,5 jaar heb ik deze site met mijn hele ziel en zaligheid gemaakt, hierdoor heb onwijs veel leuke mensen ontmoet en ik heb vele vele boeken en mooie producten mogen recenseren …. maar het heilige vuur werd bij mij een waakvlammetje en daardoor heb ik besloten om per 1 januari 2019 te stoppen met MeerdanSandra.

Ik wil jullie bedanken voor alle gezelligheid, lieve reacties en vertrouwen afgelopen jaren 

Heel veel liefs van Sandra

p.s. voor de uitgevers: uiteraard zal ik mijn stapel recensieboeken nog lezen, recenseren en delen op de bekende sites/groepen.

1 Comment on MeerdanSandra stopt ermee…

  1. Lieve Sandra, bedankt

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: